Zásady zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje se mají dobře – v souladu se zákony EU o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

KDO ÚDAJE ZPRACOVÁVÁ:

správce: Podle sebe s.r.o. (IČO 11757531)

zpracovatel 1: MailerLite (J. Basanavičiaus 15, LT-03108 Vilnius, Litva) – tj. služba díky které zasíláme mailingy 

zpracovatel 2: WEDOS Internet, a.s. (IČO 28115708) – webhosting, kde jsou uloženy vaše údaje po nákupu skrze tento web

Zpracovatel 3: Zásilkovna.cz (IČO 28408306) – tj. služba, přes kterou zasíláme balíčky 

Zpracovatel 4: Vyfakturuj.cz (IČO 24197190) – tj. služba, díky které zákazníkům vystavujeme faktury 

 

JAKÉ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME:

Zpracováváme vaši e-mailovou adresu, pokud nám ji dáte, za účelem odběru novinek nebo účasti v online kurzech.

V případě objednávky karet zpracováváme vaše jméno, doručovací a fakturační adresu, e-mail a telefon.

 

JAK DLOUHO ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME:

Doba zpracování údajů v případě odběru e-mailů není časově omezená, protože ani série e-mailů, které vám budeme posílat, nemá pevnou délku. Z e-mailů se můžete kdykoliv odhlásit klikem na odkaz v patičce. Po odhlášení budeme vaše údaje z důvodu oprávněného zájmu ještě 30 dní zpracovávat (kvůli statistikám), ale už vám další e-maily nepřijdou.

 

JAKÁ MÁTE PRÁVA:

Ohledně zpracování vašich osobních údajů máte právo:

  • požadovat přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz nebo omezení zpracování
  • na přenositelnost údajů
  • vznést námitku proti zpracování (pokud se vám něco nezdá, napíšete mi e-mail) a podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů

 

POUŽÍVÁM COOKIES:

Na webu www.podlesebe.cz používám cookies kvůli webové analytice, což vnímám jako svůj oprávněný zájem. Je to anonymní, výsledkem jsou agregovaná data od více uživatelů. Cookies můžete zakázat v nastavení svého prohlížeče.

Tyto Zásady jsou platné od 4. 5. 2019.